2010.10.09.
00:22

Írta: Baloo27

Október 9. – szombat – Ébredj fel és láss! – Lopni nem szép dolog!

            Már elkészült a legújabb dalom szövegének nagy része. Címe: „Ébredj fel és láss!” Izgalmas, és reményeim szerint egy igazi frissítő funky dal lesz! Alakul! Amióta a CD készítésével foglalkozunk, egyszerűen sem időm, sem energiám nem volt dalok írásához, viszont rettentően hiányzik, hiányzott már. Csak a Jóistenben bízhatok, hogy az idei év termékenysége tovább fog folytatódni…

            Az új dal tartalmilag – már a címéből is egyértelműen kitűnik – mindenképpen arra igyekszik sarkallni mindenkit, hogy merjük kinyitni a szemünket, keljünk fel végre, és merjük az álmainkat megvalósítani.

            Azok a csodák, amiket az elmúlt hónapok során megtapasztaltam, arra késztetnek, hogy újabb és újabb dalokat írva másokat is arra biztassak, hogy elhiggye: Istenben bízni jó!

 

 

            Belefutottam letöltő oldalakba. Elszomorít, hogy magukat hívőnek valló emberek nyilvánosan lopnak. S nem csupán lopnak, hanem erre biztatnak másokat is, és mindezt álszent, gusztustalan módon a Bibliából vett idézetek mögé bújva, a szeretet és hit nevében…

            Rettentően felháborított, hogy a szerzőket ellenségnek tekintik, amennyiben bárki, aki szerző, meg meri jelezni, hogy a lopás BŰN. Be kéne záratni az oldalt, hogy ne tudjanak tovább rombolni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr452357391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása