2011.04.10.
17:38

Írta: Baloo27

Április 10. – BBB, mint B. és B. és Békesség…

         Adott B. és B. Ja, és még B. A harmadik B a legfontosabb. A Békesség. Időnként úgy érzem, híján vagyon oly sok dolognak… Például a békességnek is. Mégis, van ez az egész „Istenes” izé, amire az életemet tettem fel. Sok dolog kavarog bennem egy-egy nap alatt. Jó példa erre a mai… Délelőtt Verőcén voltunk – akár csak tegnap -, ahol a mai Istentiszteleten valami emberfeletti módon tapasztaltam meg az emberfeletti létezését. A közösség, a közös ima, a légkör… Már tegnap a próbán érződött, hogy valami van a levegőben. Ő volt. És Ő van most is.

         Ma délelőtt valami hihetetlenül közel jött hozzám… Ahogyan az emberfeletti belép az emberibe. A hit, és az Isten irányába tett elköteleződésem hétről hétre meglep… A láthatatlan Isten ennyire egyértelmű létezése rámutat arra, mennyire porszem méretű vagyok Hozzá képest… Döbbenetes, hogy Isten valósága rendre megelevenít. Új erőt és új lendületet ad.

 

         „Törekedj igaz életre, hitre, szeretetre és békességre…” (2. Timóteus 2/22). Néha tán túlzottan is ezen vagyok. Pedig jó szándék vezet. Remélem, lesz ez még így. Ez a trió – B. és B. meg a B. – így az igazi. Együtt. Véleményem szerint túl rövid az élet ahhoz, hogy a harmadik B. nélkül, mondjuk így: Bé(két)lenségben éljünk. Szóval, a reménység, hogy újra összeáll a nagy trió, bennem él… És itt a fontos, hogy ÉL! Hát ÉLJEN…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr102814759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása