2011.02.02.
21:35

Írta: Baloo27

Február 2. – Video blog felvétel –Intenzív „lelki kúra” – Diéta…

            Múlt héten felvettük a készülő új video blogunkhoz az interjúkat. A decemberi lemezbemutató koncertünket örökítjük meg egy videoblog formájában is, aminek az utómunkálatai zajlanak Görbicz Győző barátunknak köszönhetően. Eközben már közel 100%-osan elkészült a 2011-es repertoárt tartalmazó kottagyűjtemény, benne a legfrissebb szerzeményekkel – hála Istennek, van bőven!

            Már körvonalazódik az idei év, és az, hogy ne csak koncerteken legyen lüktető, dinamikus és pulzáló a csapat, hanem lemezen is... Izgalmas dolgok ezek!

            Annál is inkább, mert immáron 3. hete tart a „lelki kúrám”, amikor is hírektől mentesen élek. Helyette többet olvasom a Bibliát például. Sok erőt ad az ember lelkének.

 

 

            Erre a hétre sikeresen összeszedtem egy gyomorra telepedett vírust, így hamarosan 4. napja „élvezem” az életet. Az orvosom diétára fogott. Én meg megpróbálom betartani. Alma – reszelve, banán – összenyomva, krumpli – főtten, petrezselyemmel. Hét végén esetleg száraz csirkemell. Én meg közben azon gondolkodom, hogy ha a Normaflort egy kis Unicumra cserélném, lehet, hogy hamarabb helyreállnék… :-)

            Nórikám, kicsi lányom köhög, így a hét jó részét kettesben töltjük. Szerencsére napközben is szokott aludni, így én is tudok – ha éppen nem fáj a gyomrom. Remélhetőleg hamar túljutunk ezen a vírusos mizérián, és újult erővel vethetjük bele magunkat az életbe!

 

            A határidőnek megfelelően sikerült lezárnunk a Legnagyobb Ajándék projektet! Óriási csodának tartom! Nagy dolgok történnek velünk, ezért is vagyunk jó reménnyel az idei évre.

            Jövő szerdán már a Golgota Rádióba megyek egy beszélgetésre, ahol talán lehetőségem lesz élőben egy dalt is eljátszani... Kezdődik az év…

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr362634456

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - SZÍNDIÉTA 2011.02.06. 10:58:33

Ó, igen, ismerem a szó valódi jelentését: speciális fogyókúra, amely a különféle színű ételek elfogyasztásán alapul (ezek szerint vannak alkalmas színű és kedvezőtlen hatású, ezért mellőzendő színű eledelek), nem is hökkenek meg, ha a kifejezéssel talá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása