2010.08.18.
18:15

Írta: Baloo27

Augusztus 18. – Valami véget ért...

 

            Vannak olyan életszakaszok, amiket egyszerűen nem lehet a végtelenségig folytatni. Vannak olyan személyek, akikkel akárhogy próbálok őszinte, baráti kapcsolatot kialakítani, egyszerűen nem lehet. Ez a fajta ember az, akit úgy hívok: ostoba ember.

           

            Bennem ma nagy döntés született. Hosszú hónapok rágódása után jutottam döntésre: száműzöm azokat az embereket a környezetemből, akik szapulnak, bántanak; akik a szemembe nézve jópofiznak, de a hátam mögött szorgalmasan végzik kártékony munkájukat. Egyszerűen nem fér bele az életembe az, hogy megtűrjem a nekem kárt okozókat a környezetemben. Elég volt!

            Ahhoz, hogy tovább tudjak haladni előre felé, muszáj „gazolnom”, és a felesleges dolgokat lepucolni.

 

            Korszakok jönnek, korszakok mennek.

            A régiek elmúlnak, az újak megvalósulnak.

            Régieket elengedek, újakat megfogok.

            Meg nem fordulok, csak előre haladok.

            Valami véget ért…

 

            A sikeres jövőhöz pedig vannak személyek, akiket egyszerűen el kell engednem, rosszabb esetben ki kell zárnom az életem további részéből. A fentebb már említettekről beszélek.

 

            Ez az én nagy elhatározásom: minden felesleges dolgot, visszahúzó erőt kigyomlálok. Túllépek a sérelmeken, megbocsátok, lezárok magamban is dolgokat, hogy újult erővel tudjak a jövőre koncentrálni.

            Nézzétek: én valami újat viszek végbe, már éppen készülőben van; nem látjátok? Valóban, utat csinálok a pusztában, és ösvényt a járatlan földön.” (Ézsaiás 43/19). Ezt mondja Isten. Hiszek Neki! Bízok Benne!

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr242231114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mockie 2010.08.29. 21:16:41

Errol jut eszembe az az Ige, hogy "Es ifjusagod megujul, mint a sase..." Mindig gondolkodtam miert eppen ezt a kepet hasznalta az "iro" itt es utana kerestem, hogyan ujul meg a sas..
www.slideshare.net/targetseo/rebirth-of-the-eagle-photo-presentation ha valaki nem erti szivesen leforditom, de a lenyeg az, hogy a sas, ahhoz, hogy idos kort, akart 70 evet is megerjen az elete kozepen fajdalmas dontes elott all: megnott karmat es csoret le kell tordelnie es kitepni szarnyait. Ez egy igen fajdalmas procedura, de miutan megtortent a sas ujult erovel-ifjusaggal eli le az elete masodik felet...azt hiszem mi is szembesulunk ezzel a problemaval, valoszinuleg tobbszor, mint a sas...ezeket az embereket akik alaassak fejlodesunket energia vampiroknak, vagy mergezo (toxic relationships) kapcsolatoknak hivjak. Ezek az emberek elveszik az eronket attol vagy azoktol akikre koncentralnunk kellene es erdemes..a baj az, hogy legtobbszor a satan ugy tunteti fel, hogy ha nem foglalkozol veluk akkor szeretetlen vagy, valojaban pedig ido es energia pocsekolas az egesz. Erdekes, hogy az oskeresztenyeknek nem volt ezzel problemajuk amikor be be szoltak nehany emberkenek, pl simon magus: hogy vesszel el a loveddal egyetemben..nem robaltak megerteni, megteriteni, "beszeljunk rola", mond el mi bant, mennyire igazsagtalan volt hozzad az elet, a szornyu gyerekkorod, az idegesito gyerekeid, szomszedod, ferjed, stb stb stb...Aztan ott vannak a hitetlenkedok aki soha nem mernek almodni akik orokos aldozatok es nem akarjak, hogy masnak egy szemernyit is jobb legyen. Ezert mindent megtesznek azert, hogy teged a "valosagra raebresszenek", hogy az akadalyokat amik elotted allnak felnagyitsak, vagy jol hangzo am megis hitetlen "biztatasaikkal" traktaljanak: "nem baj ha nem sikerul, probalkozni nem art"

Edit_ro 2010.08.29. 21:31:48

Ide lehet kommentelni? Vagy nem-e-é?

Edit_ro 2010.08.29. 21:33:50

Nem, mintha akarnék, csak kérdeztem :D

mockie 2010.08.29. 21:48:41

Nem lehet ide kommentet irni, neked legalabbis

Baloo27 2010.08.29. 21:50:52

Bárkinek lehet, max. kimoderálom :-)

Edit_ro 2010.08.29. 23:41:21

Akkor mockie-t lécci... :P Ha má magától nem tudja moderálni magát :D

mockie 2010.08.29. 23:42:42

mit magazod Baloo27-et, en a helyedben tegeznem
süti beállítások módosítása