2009.11.12.
13:55

Írta: Baloo27

November 7. – 11. szerda – Gospel próba – Hajdúsámson - „pihenés”: Nem H1N1, de elég rossz

         Szombaton próbát Gospel próbát tartottunk a HÉV gyüliben. Reggel kilenctől nagyjából este hétig próbáltunk, utána kis közös vacsora, aztán irány Leányvár, mert a család a vasárnapot ott töltötte, míg én a csapat egy részével Hajdúsámsonba látogattam a helyi pünkösdi gyülekezet Istentiszteletére, ahol délelőtt szolgáltunk, majd ebéd után ismét próbáltunk a karácsonyi koncertre a banda egy részével.

         Izgalmas egy hétvége volt. Az utóbbi időszakban túlzottan rápörögtem munkára, koncertre, gyülire, szolgálatra, mindenre. Lelkileg lemerültem, s közben az is nyomta a szívemet, hogy volt olyan Barátom, akivel az elmúlt időben feszültté vált a kapcsolatunk. Nem akarom én az ilyesmit! Szeretem a barátaimat!

         Vasárnap délután sikerült mindent letisztázni. A végleges repertoárt a koncertre, a feszültségeket, az ellentéteket, s nem is akármilyen show keretében, de erről inkább nem nyilatkozom, legyen elég annyi, hogy Lotti riadt tekintete, és Edit sápadtsága, majd sírása mind-mind „átjött”.

          Mivel vasárnapra virradóan alig aludtam egy órát, annyira sok volt a nyomás mostanában, s szerettem volna kibékülni mindenkivel, akivel kell. Hajnali 5 körül aztán útra keltem, szépen felvettem a csapattagokat, mivel a csapat fele elaludt, így éppen hogy leértünk 9 órára 'Sámsonba.

           Gyors beállás, majd Istentisztelet. Nem mindennapi alkalom volt! Sok dolgot láttam és hallottam már, de ez minden ízében különleges volt!

 

           A délután próbán aztán úgy éreztem, most, hogy mindenkivel minden tiszta, és így az én lelkem is könnyű, megújult az erőm! A dalok amúgy végre összeértek. Azt éreztem a srácokon, hogy ez bizony most már eljutott egészen a szívünkig is, nem csupán a memóriánkig!

          Felmerült több kérdés is a jövőre nézve a most általam áthangszerelt dalok kapcsán... karácsonyi cd jövőre? Ha igen, milyen módon? Stb... Nagyon-nagyon izgalmas. S közben jövő évben szeretném a verses projektemet is útnak indítani.

 

          Hétfőn aztán a családdal töltöttem a napot, nagyon kellett már. Délután már a tervező körútra indultunk, hogy a Gospel koncertre milyen öltözékben legyünk majd... Keddre aztán jött a meglepetés... hidegrázás, fej- és végtagfájdalom, láz, remegés... délután már az orvosnál voltam, a munkából muszáj volt eljönnöm, nem bírtam. Két és fél órát ültem a rendelőben, majd kiderült: influenza. Nem az új, de a régi is éppen elég szar. Estére Gabi is lebetegedett, Nóri hőemelkedéssel volt, úgyhogy szépen állunk...

           Amennyire hagynak, próbálunk pihenni. Az orvos szigorú egy hetes fekvést, aktív pihenést írt elő. 2 -féle gyógyszer, 4 -féle vitamin naponta sokszor. S közben olyan emberi tényezők is összegyűlnek, amik időszakonként szoktak, de most nem jöttek jókor. Sokszor telt már be a pohár, de eddig mindig sikerült kiüríteni, legalább egy részét. Most nem.

         Pihenés, nyugalom. Alvás, némi elmélkedés. Élni és élni hagyni... most inkább hagyjatok – élni.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr441520139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edit_ro 2009.11.14. 13:04:13

Ismét csak annyit tudok mondani, hogy az a vasárnap este Sámsonban... khm... felejthetetlen... az érzéssel együtt, amit kiváltott :)) Kösziiiii mindkettőtöknek :D
süti beállítások módosítása