2009.11.02.
12:48

Írta: Baloo27

November 2. – hétfő – Túl a nagyobbik részén… - egyre izgalmasabb a közelgő decemberi Gospel Karácsony… - A nyári Hajdúsámsonban készült koncert felvétel…

            Szépen haladunk. Edittől megkaptam már az összes dal énekváltozatát, amiből tudok dolgozni a Karácsonyi Gospel Koncertre. A múlt héten néhányszor úgy éreztem, hogy nem megy tovább a dolog. Fárasztóak az utóbbi hetek. Mégis, talán csak a tudatalattim foglalkozik megállás nélkül a hangszereléssel. „Felül”- mármint a „tudatfelettimben” :-) szándékosan nem jár e körül minden gondolatom, mert nem akarok rágörcsölni.

            S ez eddig bejött: folyamatosan jönnek az ötletek, s mivel nekem nincsen kötődésem semmilyen történelmi egyházhoz, így bátran hozzányúlok a dalokhoz. Remélem, hogy rajtunk kívül minél többen ráéreznek majd a dalokra, amik szerintem eléggé jól sikerültek. Már „csak” két dalt kell megcsinálnom, aztán kőkemény próbák kellenek.

            Én már rendszeresen álmodom a koncertről. Talán ezzel is spannolom magam, bár motivációból nincs hiány, sőt! Egyre jobban kezdem magaménak (is) érezni a dalokat, s örömmel fogadtam a minap egy e-mailt, amely szerint másnak is tetszenek a megoldásaink. Szokták mondani, hogy jó munkatárssal könnyű dolgozni. Milyen igaz!

           

            Közben megkaptam a nyáron, Hajdúsámsonban készült koncertünk DVD felvételét. Élmény volt visszanézni, s újra átélni a hangulatot, az egész estének a légkörét. Jól esett kicsit kikapcsolni a mindennapokból egy gyors emlékezés erejéig… :-)

            Szombaton este sikerült még egy dalt megcsinálnom, nagyon örültem, hogy ennyivel is előrébb vagyunk, s így már csak két dal van hátra! A vasárnapot Nagykovácsiban töltöttük. Egy teljes nap a felvevő program nélkül! Csodás volt! Együtt a család, közös időtöltés, ebéd, és az az üveg whisky… Egy teljes napnyi kikapcsolódás… Igaz, reggel induláskor vettük észre, hogy a jobb első kerék az autón teljesen lapos… Kerékcsere indulás előtt - legalább nem fáztam.

 

            Nagy reménnyel vagyok a jövő iránt. Nem csak az esetleges kormányváltás mondatja ezt velem, hanem mert egyre erősebb bennem a hit arra nézve, hogy érdemes élni –érdemes Istennel élni! Látom, ahogy jó irányba változnak emberek az Istennel történt találkozások hatására. A természetfeletti természetessé válik, s látom, ahogyan fiatalok és idősek is találkoznak Vele! Óriási dolgok ezek! Az, hogy lehetséges az Istennel való találkozás, és a Vele való élet – ez számomra reményt ad. És a reményre nagy szükség van… a mai időkben pedig főleg.

            Amikor pusztán azért, mert már több évtizede rontott meg egy kislányt egy híres rendező, ezért nem számít bűnnek; amikor a heteroszexuális ember lassan már „ciki” jelenség; amikor a hazugok nyilvánosan folytathatják a hazánk elherdálását; amikor meleg papokat enged szolgálni az egyház; amikor mintha minden a feje tetejére akarna állni, olyankor nincsen (olyankor sincsen) más megoldás, csak egy, ami viszont teljesen biztos, stabil, és megbízható: Isten!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr251492832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása