2009.02.02.
06:49

Írta: Baloo27

Január 31. - Február 1. szombat, vasárnap – Egy éves a Napló! - HÉV-próba


         Egy éves a Napló! Dobpergés, táncosok, cikázó fények, showműsor – ja, nem, mert az ilyesmi inkább az NFL döntőre jellemző.

Az interneten megjelent meghívót a szegedi alkalomra, kijavították. Igaz, csak véletlenül jöttem rá erre, mert újra ráklikkeltem.

 

         Szombaton délelőtt megtartottuk idei első próbánkat. Nagyon élveztem. Pénteken meglátogatott bennünket a gyülekezetben Máté, aki a számomra AZ Ideális Technikus. Nyugodt, profi, figyel a dicséret közben, használja a fülét, az eszét, a tehetségét, és a kreativitását. Nagyszerű! Ő segített néhány dolog beállításában, amitől a szombati próba is kiváló volt. Az énekesek elkezdtek összehangolódni, némi fény csillant meg az alagút végén...

         Úgy érzem, sikerült egy eléggé komoly témát, az idei irányvonalat is átrágnunk. Edit munkássága már érződik, összeszedettebb az egész ének-szekció; technikusunk nevét nem írhatom le, mert múltkor is 'mit kaptam tőle... Szóval, ő is kezd feloldódni, ez volt az első próbája velünk. Magyarán, lassan mindenkit leszedálok. :-)

        A megtanult új dal, azt hiszem, hogy a gyülekezetben, és bárhol is járjunk, mindenhol megállja majd a helyét. A csapattal a közös dicséret is nagyon élvezetes volt. Az imádkozás a végén... az pedig egyedi.

 

        Próba után Gabival kicsit kettesben maradtunk még, hogy kikapcsolódjunk a körforgásból, majd kimentünk Leányvárra apuékhoz – együtt a család. Este aztán végre újra itthon lehettünk, nem sokat kellett ringatni bennünket...

        Vasárnap pihenés volt a napirenden. Kornél aludt egy nagyot délután, így befejeztem a reggel elkezdett új dal megírását. Összegyűjtöttem, hogy most hogyan állunk... 5 új, saját szerzemény, és két fordítás. Mostanában az Abundant Life Church van a kedvencek listáján.

         Azt hiszem, jó lenne, ha másfél-két havonta csinálnánk gyüli CD anyagot, legalábbis, ha ilyen mértékben fognak az új dalok születni, akkor lesz mivel foglalkozni.

 

          "Dicsőség Istennek! Mert Ő az, Aki meg tud titeket erősíteni az Örömhír által” (Róma 16/25).

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr79917489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicsiláng 2009.02.02. 17:10:57

Mi az hogy mit kaptál? Nem adtam én semmit! :D
Egyébként én is nagyon élveztem a próbát, örülök, hogy benne lehetek a thííím-ben.
Lujzi

szilda 2009.02.02. 17:41:40

tetszik a témája a blgonak, visszajárok majd még szerintem! Boldog blgogszülinapot!

Baloo27 2009.02.02. 18:48:04

Szia Szilda!

Örülök, hogy benéztél!
Ha van kedved és persze, időd, akkor olvass bele a régebbi bejegyzésekbe is.

Baloo
süti beállítások módosítása