2008.06.13.
09:39

Írta: Baloo27

Június 11. - 12. szerda, csütörtök

            Egy kedves Barátomat „felkarolta” a média. S mint tudjuk, az interneten mindig az igazságot írják. Rengetegszer jut eszembe mostanság, hogy a társadalmunk hol, és merre tart… Nem jó úton jár, az biztos. A különféle alantas és szánalmas weboldalak, amelyek látogatottsága, ha nem is piacvezető, mégis túlzottan magas ahhoz, hogy azt mondhassam, nincs baj. Mert, baj van!

            Weboldalak, ahol Istenről éneklő embereket leszólnak – ami nem feltétlenül baj, nem kell, hogy mindenkinek tessen a dolog –, de nem is akárhogyan! Pedofilnak titulálnak, ha gyerek dalokat írsz, és velük énekelsz. Ha valahol megjelensz a feleséged nélkül, máris elterjesztik, hogy elhagytad a családodat… Mindezt sok esetben, magukat kereszténynek tartó lelkészek kezdeményezik… Szégyen!

            Nekem, mint szülőnek – rajtam kívül pedig, minden tanárnak, óvónőnek, pedagógusnak – óriási a felelőssége abban, hogy mivé lesz a társadalmunk. Elsősorban a szülőknek! Nevelés – a helyes módon, a helyes útra, és irányba.

 

            Néha, amikor egy-egy TV műsorban, vagy bárhol látok/hallok botrányos dolgokat, amelyek ma totálisan elfogadottak, kissé elkeseredek. Sokszor kell rádöbbennem, hogy én nem tudom megváltani a hazámat, sem a világot. Nem is kell… Valaki már megtette!

            Nekem egy dolgom van: kihozni magamból a maximumot, és megtenni, ami rajtam áll. A környezetemben hitelesnek lenni, ez is nagy kihívás!

Az elmúlt néhány nap is ennek fényében telik. A jövő heti, WestEnd tetőteraszos Gospel koncert is jó lehetőség erre.

Szólj hozzá! · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr97517792

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: keluaran togel sidney 2018.02.15. 15:29:55

FILM: Börtönvonat Yumába - Monty blogja

Trackback: data sidney 2018.02.11. 13:47:52

Hol nézhetek koreai filmeket, sorozatokat? - Koreai film- és drámaközösség

Trackback: data sidney 2018.02.10. 09:15:10

Gödel ontológiai istenérvének a cáfolata - Világnézet

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása