2008.02.17.
17:43

Írta: Baloo27

Február 16. szombat – Icc ö bjutifúl dééééj… :-)

„Mily szép, és mily gyönyörűséges, ha a testvérek egyetértésben élnek… Csak oda küld az Úr áldást, és életet mindenkor” (Zsoltár 133/1, 3).
         Azt hiszem, a majdnem tökéletes nap, a mai nap volt. A HÉV -zenekarral próbát tartottunk ma délután. A készülő CD-re ma megtartottuk az első összeéneklést is, gyakorlatilag 4 dalhoz készült el a zenei alap – kisebb javítások még várnak rá, de nagyjából készen vannak. Az összeéneklés, azt gondolom, egész jól sikerült.
          Olykor-olykor még mindig észrevenni „playback” stílust, amiért ki tudok akadni, de igazából csak a szomorúság miatt, hiszen évek óta futjuk ugyanazt a kört… az énekes azért énekes, hogy énekeljen, a zenész pedig, hogy zenéljen.

Személy szerint rendkívül eredményesnek tartottam a próbát, szükség volt már arra, hogy kicsit részletesebben gyakoroljunk. A próbán a saját szerzemények egy részét átvettük, hogy mindenki rendesen tudja őket, és ezeket rögzítettük is hanganyagban, hogy lehessen tanulni a hibákból, és lehessen gyakorolni.
        Remélhetőleg szépen, folyamatosan egyre előbbre tudunk haladni mindenben. Összesen 5 dalt vettünk fel, és kamerával is készítettünk egy kis felvételt, hogy legyenek majd emlékeink. :-)

         A zene már önmagában is öröm, és élmény, amivel gazdagabbá válunk, de ha a zene igazi értelmet nyer, akkor… Huuuuu! Ilyenkor az igazi. Az igazi értelem, és tartalom pedig a zenében, maga, Isten. Jó dolog verssé és dallá formálni azt a köszönetet, amit magamban megélek és érzek Isten felé, azért a sok csodáért, amit velem, értem, értünk tett.

Hasznos néhány órát töltöttünk együtt, és megéltük, hogy ha egyetértésben vagyunk, és Istenért jövünk össze, akkor abból valóban Áldás és Élet származik. És ahol egyetértés van, ott mindenkor számíthatunk az Életre, Áldásra…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr52342986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása