2007.10.05.
10:56

Írta: Baloo27

Október 5. péntek

            Na, Ákos tripla DVD-je több mint kiváló. A 7 órás anyagot azt hiszem, egyhelyben végig tudnám nézni. Profi zene, kiváló zenészekkel, és látványképpel, hibátlan hang; egyetlen apró hiba, a 4:3 képarány. A 16:9 talán szerencsésebb lett volna, de ez már nem oszt, nem szoroz.

 

              „Kiálts, ne sajnáld a torkod! Harsogjon hangod, mint a kürt!” (Ézsaiás 58/1).
            „Mert én hűségedben bízom., szívből ujjongok, hogy megsegítesz. Éneklek az Úrnak, mert jót tett velem” (Zsoltárok 13/6).

             Két csodás szakasz a Bibliából, amit ma reggel kaptam SMS-ben egy kedves ismerősömtől. Teljesen azt kaptam, ami bennem is vágyként megfogalmazódott, így ezeket jegyzem ma le.

 
            Este végre megint gyüli alkalom, nagyon várom már. Jó lesz együtt lenni a többiekkel. Az biztos, hogy nagyszerű este előtt állunk. Yeeaaaahhhh! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr65186833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása