2011.04.22.
12:18

Írta: Baloo27

Április 22. – (Nagy)péntek - Megbékélni volna jó

         Mindig izgalmas a húsvét ideje. Kicsit a csodavárás van bennem újra. Ezernyi területén az életnek. Kapcsolatokban – emberekkel, és Istennel –, aztán zenei területen is. Csodavárás van bennem egy korábbi beszélgetés és élőben zenélés ügyében, vajon milyen lesz a megvágott anyag? Csodavárás egészségileg, csodavárás mentálisan, csodavárás az április 23.-i 1N4P rendezvényen való részvétel miatt, és még sorolhatnám…

         A megbékülés ideje is most van számomra. Újra számot vetek az életemről. Reggelente az autóban is sokat gondolkodok, mit kellene másként csinálnom, mit kellett volna másként tennem, és igyekszem levonni a tanulságot belőle, változtatni a dolgokon.

 

         Történt valami igazi csoda, mintegy 2000 évvel ezelőtt. A mai világban pedig a hangsúlyok, és a nézetek, az én értékrendemhez képest legalábbis, erősen elcsúsztak.

         Én azért remélem, hogy ezen a hétvégén tudunk kicsit magunkba szállni, számot vetni az életünkről, és örömmel ünnepelni a feltámadást. Remélem, mi magunk is feltámadunk a szükséges élethelyzeteinkben.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr712847251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása