2008.04.22.
15:19

Írta: Baloo27

Április 22. kedd

 Reggel, máris szembe jött velem a kihívás: „Éljetek méltóan az Istentől kapott elhívásotokhoz! Legyetek mindig alázatosak, szelídek és türelmesek, és isteni szeretettel viseljétek el egymást!” (Efézus 4/1-2).
           
„Növekedjünk fel, hogy egyre jobban és minden tekintetben hasonlítsunk Krisztusra! Mert Krisztus a ’fej’, és mi vagyunk az Ő ’Teste’. A ’Test” pedig egészen Krisztustól függ. Ő kapcsolja és tartja össze a részeit.

          Ahogyan minden egyes ’testrész’ a saját feladatát végzi, úgy növekszik, épül és erősödik az isteni szeretet által az egész ’Test’” (Efézus 4/15-16).

 Akkora kegyelem Istennel élni! Csodálatos, meglehetősen kalandos életút! De nem lehet másként igazán, tartalommal töltve sikeresnek lenni, csak Ővele! Megannyi elvesztegetett és eltékozolt év után kellett rájönnöm, hogy nem fog menni másként. Lehet barátokat szerezni, lehet elismerést szerezni, és lehet sikeresnek lenni. De igazán értelmes életet és valódi sikert kizárólag Krisztussal lehet elérni.

 Ez a mai nap sem más, mint a többi, mégis, ez a reggeli szakasz, amit a Bibliában olvastam, értelmet és lényeget ad a napomnak. Este a Nap utcai Ifjúsági istentiszteleten szolgálunk. Ezért is fontos, hogy a fenti igerészeket minél inkább magamévá tudjam tenni, és e szerint tudjak élni. Nemcsak ma. Minden nap. Ugyanúgy, ahogyan Isten kegyelme körbevesz, megvéd; ahogyan gondot visel rám az én Uram – minden napon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr43437168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása