2010.11.09.
15:10

Írta: Baloo27

November 9. kedd – Bárányhimlő és CD kiadás

            A megpróbáltatás munkálja ki az állhatatosságot, az állhatatosság a kipróbáltságot, a kipróbáltság a reménységet; a reménység pedig nem szégyenít meg, mert szívünkbe áradt az Isten szeretete a nekünk adatott Szentlélek által” (Pál apostol, Római levél 5/3-5).

            Az a nagy helyzet, hogy ezernyi olyan dolog van, amiről azt gondoltam, hogy már régen TUDOM. Ilyen például az, hogy ha rá vagyok utalva Istenre, és Ő megsegít, akkor sem érdemes eljátszani a frankó gyereket, mint aki önmagának köszönhetően ért el bármit is – hiszen, semmim sincs, amit nem Tőle kaptam. Mégis simán, szinte azonnal „kiengedek”, amint biztosnak látszik az életem… Ez a döntés, ez a cselekedetem hozza meg azt a következményt, hogy újra vissza kelljen térnem az origohoz. Egyszercsak elkezdenek nem folytatódni a dolgok. Meg-megáll minden, falakba kezdek ütközni, s döntés előtt állok: visszatérek Hozzá, és rábízva magamat meghunyászkodok, és hagyom, hogy Ő tudjon érvényesülni; a másik lehetőségem, hogy megpróbálom saját erőmből megoldani a dolgokat – közben persze, amíg vagány gyerekként harcolok, fohászkodok, hogy „Istenem, segíts”, de Istennek sem adnám át a kormányt, hogy ő vezessen ki engem a kalamajkából… Érdekes paradoxon ez.

            Azonban az, ami igazán fontos, az az, hogy Isten hűséges. Nézzük: Jakab apostol levele: 4/8; 10: „Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok. Tisztítsátok meg a kezeteket, ti bűnösök, és szenteljétek meg a szíveteket, ti kétlelkűek. Alázzátok meg magatokat az Úr előtt, és ő felmagasztal titeket.” 

            Isten válasza, reakciója totálisan egyértelmű a fentiek alkalmazására… Megoldja a problémákat! Most is így tett! Elgördült az utolsó akadály is CD kiadás útjából! Hála Istennek! A nyomda már dolgozik, reményeim szerint már a héten a gyártásra is sor kerülhet, és így talán november 15.-nél tovább nem csúszik a kiadás… Isten jó!

 

            A nagy örömködés közepette Kornél túl van a bárányhimlőn. Most Nóri van benne… tetőtől talpig. Reméljük, hamar túljut rajta! Kis drágám tiszta pötty az egész gyerek. Tudom én, hogy a piros pöttyös az igazi… de nekem úgyis igazi, ha egészséges…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr792436140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása