2009.05.03.
08:44

Írta: Baloo27

Április 27. - Május 2. - Bármikor megérkezhet... - Elkészült a Gospel!

          Egyre izgalmasabb időket élünk. Isten kegyelméből kezdem meglátni a fontos dolgokat. Jó újra ráérezni a csodákra, arra, hogy a mindennapi élet is lehet örömteli, ha Istennel jár az ember.

       Miközben a sertésinfluenzáról egyre rosszabb hírek érkeznek, pörög az agyam. Rendszeresen körforgásban vagyunk: marha, szárnyas, sertés. Időszakonként előveszik ezt a témát, hogy mikor épp melyik állat beteg, rásegítve ezzel a maradék hús piacára. De most egy kicsit valóban másabb a helyzet, ahogyan beszélgettem egy ismerősömmel, ő is ezt mondta.

        Inkább a tényekre alapoznak most a hírek, ellentétben mondjuk a madárinfluenzás esetekkel, ahol azonnal mindenfélét mondott a híradó. Őszintén remélem, nem lesz világjárvány.

        Viszont, ha lesz, akkor az a kérdés, hogy én, mint hívő ember, és a gyülekezetek, az Egyház hogyan fog tudni reagálni? Meggyógyulnak-e majd az emberek, ha beteggé válnak, és egy gyülekezethez fordulnak segítségért. Persze, sok összetevős a kérdés, de ha nem tudjuk hitelesen képviselni a hitünket, és a gyógyulásokat, akkor mi lesz?! Érdekes kérdés.

 

 

        Mivel a héten a pénteki ünnep miatt zárva volt a kultúrkúria, az Istentiszteletet átütemeztük csütörtök estére. Kicsit féltem, hogy nem fognak eljönni az emberek, de aztán egész szép számmal jelen voltunk. Örömöm csak fokozódott, amikor megérkezett Gábor és családja is. Az Istentisztelet után elmentünk együtt egy kis csevegésre egy közeli helyre. Jó volt. Jó társaság, nagyszerű emberek.

         Közben pedig, azt hiszem, kimondhatjuk: elkészült a Gospel! A héten még Edit és Béci befejezték az utómunkálatokat szinte teljesen.

 

         A héten már úgy érzem, lassacskán kezdek beleszokni a napi menetrendjeimbe. Ez igen nagy könnyebbség. Van időm, energiám sok más dolgon is elmélkedni. Úgy döntöttem, megcsinálom az instrumentális zenét egy hajdani ismerősnek, aki megkért rá.

         Közben más területeken is ihletet tudtam meríteni a mindennapok során. Remek! Mindezek mellett pedig már a május 31.-i WestEnd tetőteraszos Soul & Gospel fesztivál jár a fejemben... Nagyszerű, és különleges élmény ott fellépni. Nagyszerű hangulata van. A repertoár frissítése is folyamatban van, így nagyon izgalmas, és különleges lesz ez az idei Soul & Gospel fesztivál. Nem mellékesen egyik kedvencem, Gyárfás István is fellép a BPA Gospel Team-vel.

 

         A legfontosabb legvégére: Bármikor megérkezhet kislányunk, Nóra. Már a 37. hetet tapossuk. Őszintén abban hiszek, és remélem is, hogy a neki legmegfelelőbb időben fog világra jönni ez a drága kisbaba.

         Istennek hála, teljesen egészséges, és valóban kislány... megnyugodtam. 3 orvos is ezt mondta. Fiú nevet nem is választottunk, ráadásul erősen a lányos színek és stílus felé hajlik a babaszoba el- és berendezése is.

         Izgatott vagyok! Most már bármikor jöhet! Csak ugye, ne 10.-én, ne 16.-án, és ne 31.-én... :-) Szoros a program naptár szerint... :-)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr321099865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Margocska 2009.05.06. 18:21:51

A mi kislányunk is Nórika :))): Tudjátok, hogy azt jelenti: Isten ajándéka!--milyen igaz!:)
Tovűbbi jó egészséget és bővölködő kegyelmet Nektek!
Szeretettel:

Margó
süti beállítások módosítása