2009.03.22.
08:48

Írta: Baloo27

Március 19. - 22. péntek – vasárnap – Hév Gyüli; hétvégi próba

          Péntek délelőttre Kornél ismét belázasodott, aminek nagyon nem örültünk; az esti Istentiszteletre így egyedül mentem, Gabiék itthon maradtak. Nagyszerű alkalom volt, bár Gabi hangja nagyon hiányzott. Bemutattuk az új dalt is, ami a zenekari próbán rendkívül „erős” volt, nem tudom, pontosan hogyan jött át a gyülekezetnek, de engem rendkívüli módon inspirál, ahogyan az Abundant Life Church dicséretei közül még több másik is, így nem kizárt, hogy hamarosan erre is „ráállok” kicsit.

         Időközben születőfélben van egy újabb dal, nem vidám, nem is gyülekezetbe való, Krisztus kereszthaláláról szól, kissé más aspektusból tekintve.

 

          Szombaton reggel, az Interspar közepén álltam, amikor telefonhívást kaptam, ennyit mondott bele Bazsi barátom: felajánlotta lemondását! Oh... micsoda gyönyörű egy nap! Hirtelen kitisztult az ég, és bár nem illdomos, mégis pezsgőbontó hangulatom támadt, így kora délelőtt!

         Nem részletezem, de azt azért elismerem, erre nem számítottam, bár tény, most sem hiszek neki. Az egész nap során, gyakorlatilag fél óránként láttak napvilágot a legfrissebb információk, hol jó, hol kevésbé jó hírekkel.

         Este kedves barátunk felolvasta az egyik sms-t, amit kapott: „Látom, a böjtölésetek mag igazán átütő sikert ért el, további hasonlóan sikeres böjtölést kívánok, Üdv. X” :-)))

         Nyilvánvalóan Isten kezében van minden a világon, de azért reménykedek abban, hogy valami változás most már végre valóban be fog következni szeretett Hazánk életében! Új lehetőség? Igen. Igen, igen... Én drukkolok, hajrá!

 

 

         Délután megérkezett hozzánk Gábor, hogy Gabival együtt elkezdjük a felkészülést a szerdai stúdiófelvételre hiszen a szólók következnek. Gabi és Gábor pedig egy duettet fognak együtt énekelni; a kidolgozás remekül sikerült, ráadásul este felé átjött hozzánk a csapat egy másik része is, B. Edit [épphogy nagykorú, budapesti lakos, teljes nevének elhallgatását kérte :-)], Adél és Bazsi, akiknek a jelenlétével hirtelen még inkább felpezsdült az élet, nagyon szeretjük őket. Igen, Editet is :-) A próba után még megnéztük a Shrek 3. részét levezetésképpen.

 

          A dal kidolgozása véleményem szerint nagyszerűen sikerült a két énekhang több, mint remekül passzol egymáshoz! Nagyon ott vannak! Sikerült a megfelelő harmóniákat is megtalálni a dalhoz, így maradéktalanul elégedett lehetek. Igaz, még nem éreztem teljesen a dalt, de vasárnap reggel felkeltem – Kornélnak hála, korábban, mint terveztem, és átgyakoroltam még néhányszor az egészet, mostanra pedig már azt gondolom, „enyém” a dal, nem lehet vele gond.

 

 

          Amikor kissé elcsendesül a világ, lemegy a napi forgatag, a család pihenni tér, még félálomban is azon gondolkodom, mennyire hálás lehetek Istennek. Tudhatom, hogy bár a gondok nem kerülnek el, Ő velünk van, és mindig számíthatunk rá. Jó reménység ez számunkra!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr61017501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása