2008.11.05.
06:03

Írta: Baloo27

Október 25 - 30. szombat - csütörtök - Szülinap, ami igazán boldog - Isten rendkívül erős szeretetének újbóli átélése... Hm... mi lesz itt még!?

A hétvégén is édesapáméknál töltöttük, amíg ők ketteseben anyukámmal elutaztak, ott maradtunk a tesóknál, hogy legyen valaki velük, aki igazi tekintély, jóságos, de ha kell, szigorú, ugyanakkor mégis mindig szerető, koránt sem zsarnok, de majdnem az, valamint engedékeny, de mégsem túlságosan az. :-))) Azt hiszem, magamról ennyi elég is lesz! :-)

Az egész hosszú hétvége kellemesen telt, azonban, ami ennél is fontosabb, az az, hogy Isten valamit tet! A zenekari próba, és a péntek esti Istentisztelet is olyan erővel ragadott magával, hogy nem tudom igazán kifejezni. Gondolatok sokasága tolong a fejemben. Közben pedig, az izgatottság, és az öröm majd szét vet! Igazi élmény, amit ezek a napok adnak!

 

 

Október 27. hétfő - Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán...

 

Öregebb semmiképpen sem! A férfiak nem öregszenek, hanem egyre érettebbek lesznek - állítólag. Nem tudom... Semmit nem érzek, csak, hogy éhes vagyok éppen.

Amikor újabb és újabb szülinapjaimat ünneplem, a nagy nevetések, és vidámságok közepette, csendben, mindenkitől elzártan számot vetek, és nagyon komolyan hálát adok Istennek, hogy élhetek. Ha figyelembe veszem, hogy mi mindent csináltam már, és mi mindenen mentem keresztül - önpusztító módszerek voltak -, akkor minden egyes nap, de főleg a születésnap, több mint egy egyszerű ünnep. Számomra az Élet ünnepe. Akárcsak a családom tagjainak születésnapja.

 

"...Megvigasztaltál. Íme, Isten az én szabadítóm, vízom és nem rettegek, mert erőm és énekem az Úr, megszabadított engem!" (Ézsaiás 12/1-2).

Új út. Ezt kaptam Istentől ajándékba. Új utat, ami számomra az Élet. És, bár rengeteg alternatíva van a világban, arra nézve, hogy hogyan is éljünk igazán, és hogy milyen életcéljaink legyenek, amelyek a leginkább trendik, és divatosak. Azt szokták mondani, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve... Nem cáfolom.

Mindenesetre, azt mondhatom, hogy két olyan ajándékot is kaptam, ami átformálja az életemet: Istentől új életet, új lehetőségeket, bűnbocsánatot, és kegyelmet - valamint rengeteg szeretetet!

A másik ajándék, az én drága Feleségem szíve alatt van még úgy 7-8 hónapig... Hm... Talán kislány? Vagy még egy kisfiú? Izgatottan várom, hogy mikor tudjuk meg...

Boldog vagyok!

 

 

Október 28. kedd - egy segítő Barát

 

"Minden időben szeret, aki igaz barát, és testvérül születik a nyomorúság idejére." Isten Igéje írja ezt, valahol a Példabeszédek könyvében. Boldog vagyok, hogy elmondhatom magamról, magunkról, hogy van ilyen barátunk. (Te úgyis tudod, hogy rólad van szó, nem írom le, mert nem illdomos, hogy ki és miben...) Köszönjük!

 

 

Október 29. szerda - Országor Lelkipásztor Találkozó

 

Még soha nem voltam ilyen rendezvényen - nyilvánvaló, hiszen nem vagyok lelkipásztor. A gyülekezetünk pásztora meghívott, lenne-e kedvem elkísérni őt, hiszen úgyis sokfelé járok, hátha kapcsolatépítést tekintve előbbre tudunk lépni. Megtisztelő volt, hogy engem hívott el.

Az egész nap, mondhatom azt, hogy kellemesen telt. Nagyon sokat tanultam, és sokat is hallottam. Megismertem néhány nagyon kedves embert is.

 

 

Október 30. csütörtök

 

Ha olyan hülye vagyok, hogy nem öltözök fel normálisan, nem szabad meglepődnöm, hogy megfázok...Ez a hozzáállásom. Na, mindegy. Túl leszünk ezen is, és talán legközelebb odafigyelek, hogyan öltözök fel...

 

Alig vártam a mai napot, hiszen bőven volt mit tenni a munkahelyen is, nem mellékesen, innen már csak egy nap a péntek, és a gyülekezeti alkalom...

 

Október 25. - 26. szombat, vasárnap

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr46750677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PKrisz 2008.11.05. 22:21:25

Rííííííllllllíííííííííííí?!?!?!?
De jó!!!!
Isten áldjon Titeket!
Erősssen haladtok a NAGYcsaládos állapot felé!!!! :) :D
Amúgy épp vasárnap éltem át...
Megfájdult az epém vasárnap, a gyüliben, majdnem begörcsölt, de hála Istennek nem, no erre az egyik "kedvezs" tesó rám förmed: "Csak nem terhes vagy má' megint?!?!?!?"
Nem gondoltam volna, hogy ez ekkora szörnyűséges borzalmas gaz cselekedet lenne részemről, de megnyugtattam, hogy csak rosszul vagyok. Örült neki.....
Nooooormális?!?!?!?!!?

Baloo27 2008.11.06. 06:24:29

Méééé? Szerinted nóóóómális?
Tudod, ha ilyen barátai vannak az embernek... nincs szükség ellenségekre :-)

Kitartás! És jobbulás!
süti beállítások módosítása