2008.03.30.
10:45

Írta: Baloo27

Március 29. szombat – Pénteki gyülekezeti alkalom, szombati Gospel

         Húúú! A tegnapi gyüli alkalom, számomra valami egészen frenetikus volt! Tegnap nem volt sem zenekar, sem dicsőítő csapat az Istentiszteleten – valami sokkal több volt ez annál!

Egységben, szellemben és igazságban való imádat színhelye volt a gyülekezet. Nem csupán a zenészek és énekesek részéről, hanem a gyüliben jelenlévők részéről is! Nagyon nagy kiváltság volt számomra, hogy együtt szolgálhattam kedvenc csapatommal és hogy valóban együtt mozdult az egész banda.
       Hatalmas élmény, minden szinten, hiszen már az együtt zenélés is öröm; ehhez azonban Isten kegyelme és magával ragadó jelenléte is társult. Jó dolog, hogy a XXI. században is van lehetőség arra, hogy Istennel találkozhasson az ember.

 

Ma kora délelőtt Edit és Adél, barátaink, érkeztek meg hozzánk, hiszen a Gospel próba-anyagának felvételén még dolgozni kellett. A felvételen nem teljesen tiszták a szólamok, a nem tökéletes hangosítás végett, így Gabival együtt felénekelték a szólamokat.
         Három „vadállat” nőci! Edit, a kotta-gyáros, aki ízig-vérig profi, remekül összefogta az egész napot, segített a kottaolvasástól kezdve a hibák javításáig mindenben, és egymaga kitette a napi munkának a 80%-át.
        Adél és Gabi, szorgalmasan, és ami még fontosabb, kiválóan énekelték a rájuk osztott szólamokat.

Olyan nap volt ez, amikor érdemben kevesebbet kellett aktívan részt vennem, így, sokszor elképedve hallgattam, ahogyan énekelnek a lányok.
        Nyilvánvalóan elfogult vagyok a feleségemmel kapcsolatban, de boldog voltam, hogy újra hallhattam énekelni, és hogy a dicséret csapatba való visszaállása is célegyenesbe jutott. A három grácia remekül kijön egymással, aminek szintén örülök.
       Drága szerelmem is meghívást kapott – igaz, még nem hivatalosan – az április 12.-i ELTE, Harmónia termében megrendezendő TŰZ konferencián, és este a Soul&Gospel Club-on is részt vevő csapatba. Megtisztelő, hogy Béla barátunk ennyi mindenben számít ránk.

Hosszú, de nagyon eredményes nap volt, már csak a keverés része van hátra a próbának, amit vasárnapra halasztok, lévén, igen későre jár… (23 óra) – és még óraátállítás is lesz!
        Vasárnaptól pedig ismét a legkedvesebb együttesé a főszerep, hiszen szombaton próba lesz, és egy-két szólamot még fel kell énekelnünk; Gabi nagyon belelendült, és élvezte a felvételt, így tudjuk folytatni a megkezdett lendülettel… persze, alvás után… :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr100402936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása