2007.05.15.
13:54

Írta: Baloo27

Május 15. kedd

     Ma családilag hazanézünk Leányvárra. Jó lesz mindenkivel találkozni a családból. Ma szerettem volna kicsit pihenni, és nem hat után kicsivel kelni, bíztam Kornélban, hogy ő is így gondolja. Nem így gondolta. :-)

     Kicsivel fél hét után muszáj volt teljesen felkelni, igaz, egy óra múlva ő elaludt, de én már nem tudok ilyenkor visszaaludni, arról nem is beszélve, hogy így legalább van egy kis nyugalmam még reggel, rákészülni a mai napra.

     „Az egész Írás Istentől származik, és hatékonyan használható a tanításra. Alkalmas arra, hogy meggyőzően rávilágítson a bűneinkre, helyreigazítson bennünket, és megmutassa, hogyan éljünk Isten útja szerint. Mindez azt a célt szolgálja, hogy az Isten embere felkészüljön, és minden tekintetben alkalmas legyen mindenféle jó munkára… Őrizd meg józanságodat, és bármilyen nehézséggel kell szembenézned, viseld el! Kitartóan végezd azt a szolgálatot, amit Isten rád bízott, hirdesd ki és mondd el az embereknek mindenhol az örömhírt!” (2. Timóteus 3/16; 4/5).

     Nos, ismét bizonyított a Biblia. Valóban hatékonyan használható az élet útvesztőiben. Valóban helyreállít, és a helyes irányba terel. Remek iránytű!

     A józanság, és az isteni gondolkodás megőrzése pedig, nem mindig egyszerű, tekintve, hogy sokszor még a helyes gondolkodás sem megy könnyen. Kár lenne tagadni, pedig jobban hangzana, ha mást írnék.

     Hiszen, amikor a „hullámokra” nézek ahelyett, hogy az én Istenemre néznék, már helytelen a gondolkodásom, és a cselekedetem. De, küzdök, hogy elmém megújulása szerint megváltozzak, és Isten engem is használni tudjon mindenféle jó munkára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr8176175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása