2010.11.15.
09:44

Írta: Baloo27

November 15. – Michael W. Smith koncert – Betelt naptár – Gyártás alatt a CD!

           November 11.-én, csütörtökön Márk, Edit és Ildi társaságában lementünk Debrecenbe, ahol is Micheal W. Smith adott koncertet. Lehetőségünk volt a sajtótájékoztatón is ott lenni, és kicsit beszélni is vele, illetve odaadni neki az angol nyelvű demo anyagot. A pasas pontosan attól igazi popsztár, hogy nem akar az lenni. Kiváló az előadói képessége, és a megjelenése is fantasztikus, de a legjobb mégis a sajtótájékoztatón elhangzott kérdésekre adott válasza volt. A kérdés, amitől ki tudnék szaladni a világból, íme: „Michael, ön olyan jól néz ki. Hogy csinálja?” Broooooáááááááááááááffffffff!

            A válasz végleg megerősítette bennem Michael W. Smith hitelességét: „Köszönöm a bókot. A titok: tudom, hogy ki vagyok Istenben.” Döbbenten ültem a válasz hallatán. Arra is volt lehetőség, hogy pár mondatot váltsak én is vele. Szenzációsan természetes és egyszerű, manír-mentes a fickó. Pont ettől olyan óriási. A koncert pedig egyszerűen elvarázsolt. Nem ültette le a közönséget, hogy szóban is bizonygatni kezdje azt, hogy ők bizony Istenről szeretnének énekelni, és nem csak egy koncertet adni. Nem volt felesleges duma. Ő nem beszélt, hanem csinálta. Olyan erővel, és lendülettel vitte végig az egész estét, hogy azt hiszem, az est folyamán tanultak számomra új erőt, és változást hozhatnak. Nézni, látni és hallani amit, és ahogyan csinál. Nemcsak ő, hanem a zenekara is. Az este folyamán bebizonyosodott, hogy a sztárság és az Istenben való hit között az utóbbi a jó választás. Minden más csak külsőség és lényegtelen dolog.

 

Az idei évre betelt a naptárunk. Már kizárólag 1-2 hétköznapunk van, ami szabad. Egészen elképesztő, hogy az idei év mi mindent hozott eddig! Igazából pedig most kezd beindulni az év végi pörgés. A lemez már gyártás alatt van! Némi csúszás után ugyan, de november közepén MEGJELENIK A LEMEZÜNK! Isteni csoda, amiért én személy szerint nagyon hálás vagyok! November 19.-én a Hegyen Épült Város Gyülekezetben, szombaton, november 20.-án pedig a Budapesti Autonóm Gyülekezetben már kapható lesz a CD és a lemezbemutatóra szóló belépőjegy is!

 

„De hála az Istennek, aki a diadalt adja nekünk a mi Urunk Jézus Krisztus által! Ezért, szeretett testvéreim, legyetek szilárdak, rendíthetetlenek, buzgólkodjatok mindenkor az Úr munkájában, hiszen tudjátok, hogy fáradozásotok nem hiábavaló az Úrban” (Pál Apostol levele, 1. Korinthus 15/57-58).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr732449561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dominguez01 2010.11.18. 19:12:55

Az új Cd-d legjobb dala: Amelyiken PINTÉR BÉLA énekel!!

Baloo27 2010.11.18. 20:31:56

@dominguez01: Megmondom neki is, hogy tetszik! Örülök, hogy ha találsz olyan dalt a lemezen, ami a kedvenced lehet!
A december 20.-i lemezbemutató koncerten, Budapesten is ott lesz Béla, mint vendég fellépő.
süti beállítások módosítása