2010.07.06.
16:49

Írta: Baloo27

Július 6. – kedd – Többre vágysz? A megoldás: ADJ!!! – Az első próba… - Új oldal!

 

            Vasárnap este a Tesco-ban tömeg. Van, aki fiatal, és van egy csomó öreg. Van, aki hiszi, és van, aki vallja, hogy a Tesco az eleje, az Auchan meg az alja az életnek – szerintem tévednek…

 

            Vasárnap – túl a Nagykovácsiban töltött pihentető hétvégén, a hét utolsó napjának reggelén az idegességem, helyesebben az izgalmam kezdett a tetőfokára hágni. Végül is, itt most nincs mese, és nincs senki más… Mi vagyunk itt, s a megtisztelő felelősségvállalás az én vállamat terheli. Édes teher.

            Még bő két hét, és előreláthatóan új időszámítás kezdődik a Napló életében, és az én életemben is. Igen. Változás. Amikor tavaly november körül belém hasított valami természetfeletti módon az a biztos tudat, hogy a 2010-es év kiemelkedő és frenetikus lesz, akkor még nem tudtam, hogy ennyire, és hogy ilyen módon.

            Hamarosan átkerül az új oldalra a Naplóm. Hivatalos weboldalt indítok. Már túl vagyok a fotózáson, a kialakításon; megvan a dizájn, a feltöltések, a helyek, a leírások… Néhány apróság van még hátra az indulásig, ilyen a „Start video” és a video blog első része, ami szorosan összefügg az idei év nagy durranásával! Igen, megkezdődött a jövő! A csapattal megtartottuk az első, felelevenítő próbát, amikor is a karácsonyra elkészülő első anyagunk repertoárját vettük át. A csapat becsülettel készült és vetette bele magát a munkába. Több mint kiváló a próba eredménye, bőven azon felül vagyunk, mint reméltem!

 

 

            Szóval, vasárnap este, próba után, fáradtan, a mostanában „menetrendszerűen” érkező csodákat követte egy újabb… Egy vadidegen hölgy jött oda hozzánk, és adott egy kedvezményes kupont, s kiderült, hogy pont aznap még beváltható a kedvezmény. Nahát! Nem nagydolog, mondhatja bárki, s igaza is lehet. De az elmúlt 2 hónap során csak kapkodjuk a fejünket.

            Többre vágyunk. Sok dologban. Ehhez pedig van egy tuti módszer, amiről a Bibliában is olvastunk már néhányszor… Egy törvényszerűségről beszélek. Adjatok, és akkor ti is kaptok. Jó, tömött, megrázott és túlcsorduló mértékkel mérnek öletekbe. Mert amilyen mértékkel ti mértek, olyannal mérnek majd nektek is” (Lukács 6/38). Ha többre van szükségem, elkezdek többet adni. És ahogy többet adok, többet is kapok. Egyszerűen működik. Legyen szó anyagiakról, vagy éppen másról.

            Többre vágysz? AdjJ! Adj! Adj! Azt mondja a Biblia egy másik helyen: "Figyeljetek arra, amit hallotok! Amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek majd nektek is, sőt adnak is hozzá” (Márk 4/24).

            Olyan dolgokat tapasztalunk meg ezeknek a bibliai igazságoknak az alapján, amiket eddig még nem. Néhány esetben bizonyos dolgoknak a hétszeresét kaptuk vissza! Máskor pedig nem engedték, hogy kifizessük azt, amiben megállapodtunk, így lehet az, hogy egy kiváló weboldalt kaptunk ajándékba – ez fog hamarosan „életre kelni”. Csak néhány olyan dolog, ami hirtelen eszembe jut.

            Én pedig most köszönetet mondok Istennek, hogy az, ami le van írva, az Igaz, és Ő pedig hűséges!

 

            Új, kiteljesedő jövő, bátorság, öröm, és lendület – mindez jellemző az évre. Lendületben a csapat is, a próbák folytatódnak, az életünk újabb csodákkal bővül. A titok? A jószívű adakozás… Kiváló, tökéletes példa van előttünk. Az a személy, Aki emberré lett, engedelmes volt a kereszthalálig, hozzánk hasonlóvá lett mindenben, kivéve a bűnt. Híd lett Isten és ember között. Úgy hívják: N. Jézus… Igen, Ő az. A Názáreti…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr172133760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása