2010.07.01.
12:44

Írta: Baloo27

Június 30. – szerda – Tata, Pintér Bélával – A múltat végképp eltörölni…


            Szerdán kora délután autóba ült a csapat, és útnak indultunk. Gabi, Edit, Robi, Tamás és jómagam Tatán, a BPA nyári táborában csatlakoztunk Béciékhez, hogy aztán Lottival és Klárival együtt belevessük magunkat az esti feladatba. A beállás után kiderült, hogy valamivel később kezdünk, mint tervben volt, de így legalább a napsütés nem fog gondot okozni. Este 9 magasságában kezdtünk, túl a vacsorán, a fagyin, és egy Csemete koncerten, aminek legvégén Béci hangja kissé elfáradt. Izgalmas volt az est hátralévő része.

            Felemelő, lüktető, lendületes, jó, finom, vagány – ezek jutnak elsőre eszembe, ha jellemeznem kéne az estét. Egyben volt a csapat.

 

            Ahogy folytak egymásba a dalok, számomra régen megélt áttörést hozott a gondolkodásomba, és a lelkembe az este: a múlt sérelmeit, feszültségeit, és kínjait el kell hagyni. Egyszerűen itt a továbblépés ideje. Át kell lépni a nehézségeken, és nem kell hagyni, hogy a sokat szajkózott szitkok, és becsmérlések velem jöjjenek, vagy újra hallhatóvá váljanak a fülemben.

            Éppen elég sok negatív hatás, bántás, sértés, rágalom, kritika éri az embert a mindig aktuális jelenben, nem szükséges ezeket magunkkal vinni a további utunkra is… Búcsúzóul annyit mondanék a negatív, kísértő - kísérő bántásoknak, hogy

 

            Bocs, fiúk… A Testőröm velem van! Rátok nincs szükségem!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr122122968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása