2009.02.15.
09:35

Írta: Baloo27

Február 12. - 14. csütörtök – szombat – Gabi szülinapos... - Gospel kórus-próba

         Túl a kissé rövidre sikeredett éjszaka után... Új nap, új élményekkel, lendülettel, és azt hiszem, hogy telve élettel. Még a fáradtság sem elég ok arra, hogy ne élvezzük ezeket a napokat.

 

        A hét végére pedig újra HÉV Istentisztelet. Egy egészen érdekes alkalom volt a mostani. Közel jött hozzánk Isten. Nem tudom másként megfogalmazni. Ráadásul Gabinak ma van a szülinapja is. Amikor elindultunk a gyülekezetbe, már javában hullott a hó, néhány kanyar kivételével azonban nem volt semmi hatása. Igaz, hogy az egyik kanyarban egy műkorcsolyázót is megszégyenítő „piruettel” (vagy kűr, vagy minek nevezik a korcsolyában a szép figurákat) lettünk gazdagabbak. Ismét bizonyossá vált, hogy utazás előtt erősen ajánlott Isten kezébe bízni az utunkat, és imádkozni, hogy vigyázzon ránk. Hála Istennek, se előttünk, se mögöttünk nem jött senki, így nem volt probléma. Este hazafelé pedig a frissen lehullott 10 Szentendrére érve már a száraz főút mellett, a füvön látható havon kívül semmi nem maradt.

 

          Az Istentisztelet végén, a gyülivel együtt elénekeltük Gabinak a „Boldog szülinapot” című „prozódiai csodát”. :-) Örülök, hogy a gyülekezetünk annyira laza, és közösségi, hogy még ez is belefér, hogy önző módon a feleségemet ünnepeljük. :-) De olyan jó volt!

 

Szombat

       Itt, Szentendrén tartottuk a Gospel lemez kórus próbáját. Hm... Rá tudnék szokni, ha csak két percet kéne kocsikáznom a próbákhoz...

       10 óra után valamivel sikerült megérkeznie mindenkinek, hogy aztán Edit vezérletével kezdetét vehesse a próba. Több, mint nagyszerű munka az, amit Edit végez. Olyan brutális vokál témákat írt a dalokhoz, hogy az elképesztő! Nagyon nagyot fog ütni, amikor a CD-re kerül, de a koncerteken talán még inkább erőteljes lesz ez a sok, kiváló dal.

       Délután 5 órára az összes dal megkapta a „köntösét”, és nagyon szépen díszeleg mindegyik dal. Kézzel fogható közelségbe került a felvétel, az, hogy a sok munka, és tervezgetés után minden megszólal, mégpedig nem is akárhogy! Nem lesz semmi! Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz a kész anyag!

 

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr60943943

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: big data training london 2019.04.13. 00:46:37

Die Youngtimer und ich - Nur ein alter Stern ist ein guter Stern

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása