2008.07.10.
08:33

Írta: Baloo27

Július 7. - 10. hétfő - csütörtök

             Mivel éjfél körül értünk haza Ócsáról, másnap pihentünk egy kicsit. Új hétbe érkeztünk, de nem teljesen ilyenre számítottunk. Az autót, a vizsga miatt szervizbe vittük, ahol kiderült, hogy nem túl rózsás a helyzet. Így, más lehetőség nem lévén, gyors vadászatba kezdünk, minden téren, hiszen, már csak a héten tudunk autót használni. Nem mondom, hogy jó hír – mégsem estünk kétségbe!

            Annyira együtt tudtunk gondolkodni ebben a helyzetben, mint csak ritkán. Azonnal tudtuk, mit kell tennünk: hálát adni Istennek. Minden helyzetben, minden időben – mindenért. Végül is, idáig is tudtunk autót használni, ami nagy dolog számunkra. Isten csodát tett. Már nem először, és hitem szerint nem is utoljára.

            Isten csodát tehet – most is. Tehát, biztos, hogy meg fog segíteni bennünket!

 

          „ A szeretet és hűség el ne hagyjon téged: kösd azokat a nyakadba, írd fel a szíved táblájára, így találsz kedvességre és jóindulatra Istennél és embereknél” (Példabeszédek: 3/3).

         Kihívásnak sem utolsó, figyelembe véve, hogy nem vagyok tökéletes… Mindenesetre nagyon bölcs tanács! 

        A hétköznapok telnek, győzelmekkel, és nehézségekkel teletűzdelve, egy dolog azonban nem szűnik: Istenbe vetett hitünk. A körülmények nincsenek ráhatással arra, hogy mennyire bízunk Őbenne. Végre!

       Telik az idő, már július közepe van, hamarosan itt a nyári ifjúsági tábor, ahol egy héten át fogunk szolgálni a csapattal, így próbát is tartottunk. A fáradtság nagy úr, de Isten dicsérete felüdíti a lelket és a testet is!

         Elég jól sikerült két újabb dalt átvenni, bár, én, az örök maximalista, többet is elviseltem volna. :-)

 

Az életünk valahogy, minden körülménytől függetlenül, kezd rátalálni igazán Istenre. Újra. És mostmár nem is akarjuk, hogy ez másként legyen. Nem akarjuk ezt a vonalat elveszteni! Kitartunk! Elég volt abból, hogy ugyanazokat a köröket kell újra és újra megfutni. Tovább akarunk lépni. Minden téren.

Egy kérdés merült fel bennem a héten – ismét: akarom-e, elfogadom-e azt, amit Isten elkészített nekem? Fontos kérdés, hogy adom-e az akarásomat?! Igen- igen, igen… :-) Igen, akarom, és elfogadom azt, amit Isten nekem, nekünk készített – mert tudom, Kiben hiszek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr100561656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása