2010.11.28.
22:30

Írta: Baloo27

November 28. vasárnap – „Egyetlen út és igazság” – Lemezbemutató koncert-próba

            Tőle még az egészség is helyreáll! A mai napon megtartottuk az újabb próbát a december 20.-i „Legnagyobb Ajándék” lemezbemutató koncertünkre készülve. A leesett hó – bár olykor még nekem is tetszik – nem szegte kedvemet. A Csapat rendesen le van terhelve. Betegség tizedeli a sorainkat, énekhangok mentek el, már elmaradt egy próbánk… izgalmasan telnek tehát a napjaink.

 

            Összeállt a közel két órás koncert anyaga, a két blokk repertoárja készen áll! Mindenki hihetetlenül teljesített. A dalok egyben voltak, feszes funky volt az egész. Szenzációs megoldások, improvizációk, és elképesztő kreativitás jellemezte a mai napunkat.

 

            A nagy favoritnak tűnő, egyik legújabb dalom – ami ezerszer jobban szólalt meg zenekarral, mint a megírásakor álmodtam – feltette a koronát a mai napra, és a szövegével többet is elért (felrázott, erőt adott, reményt, és bátorságot), minthogy jól hangozzon:

            „Egyetlen Út és Igazság – amely a mennybe visz!

            Egyetlen Út és Igazság – örökké él, ’ki Benne hisz!

            Egyetlen élő kútforrás – beszéde élő víz,

            Jézusnak hívják – Ő az, Aki megelevenít!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr112479951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása