2010.11.27.
23:49

Írta: Baloo27

November 27. – MEGJELENT! – Családi K.O. – Jelige Magazin, Eleven-, Golgota-, és Civil Rádió megjelenések – Decemberi nagyüzemre készülve…

            Nagyjából két héttel ezelőtt írtam utoljára. Akkor Michael W. Smith koncertjének hatása alatt, ami a mai napig nem szűnt meg, viszont átalakult. Az a hihetetlen érzelmi fellángolás, amit maga az esemény okozott, az alábbhagyott, azonban a tartalmi lényege, és az a hatás, amit mentálisan, és lelkileg gyakorolt rám az esemény, az talán még erősebb. Még így, két hét után is folyton a fülemben cseng a sajtótájékoztató – számomra – legjelentősebb mondata: Tudd, hogy ki vagy Istenben! Mindössze ennyi a titok.

           

            Immáron másfélhetes a LEGNAGYOBB AJÁNDÉK! Ez az elmúlt másfél hét nagyon zajosan telik. Nincs megállás, nincs lazulás – legalábbis nem úgy, ahogyan szeretném… Az elmúlt hét során már elérhetőek vagyunk a http://szabobalazs.hu oldalon, valamint a GoodNews Könyvesboltban (www.goodnews.hu), a CLC könyvesboltban (www.clchungary.com) és a Sorsfordító Könyvesboltban is (www.sorsfordito.addel.hu). A lemezre igények érkeztek Zebegénytől Verőcén, Dunaharasztin, Budapesten, Leányváron, Piliscséven, Solymáron, Pécsen, Szegeden, Debrecenen át a Felvidékről, és Kárpátaljáról is.

            Fogynak a belépőjegyek is a budapesti LEMEZBEMUTATÓ Koncertre, amit december 20.-án tartunk a Pataky Művelődési Központ Színháztermében (www.patakymk.hu).

 

 

            A hét közepére aztán beütött a krach. Szerdára virradóra belázasodtam, és alig bírtam nyelni, mozogni. Ettől kezdve csütörtök estig 38,5 – 39 fok között volt a testhőm. Izgalmas napok… Mindez úgy, hogy még keddre Kornél lázasodott be, ki is írta az orvos, óvoda OFF. Szerdára velem együtt Gabi is kidőlt, majd csütörtökre Nóri. Az elmúlt másfél hónap során harmadjára hullok el. Sok volt minden… Az orvos azt mondta, hogy legalább fél évig nem szedhetek több antibiotikumot, és, hogy nem akar látni… Itt van hát az ideje egy valóban tartós változtatásnak. Vitaminok. Naponta háromszori étkezés. A napi folyadékmennyiséget pedig nagyjából négyszeresére kell emelnem… Mivel szeretném, hogy végre túljussak ezen az egész időszakon, muszáj betartanom minden előírást…

 

            Közben folyamatban vannak a megjelenések. Hétfőn a Jelige Magazin cikkéhez a fotózás következik, aztán pénteken az Eleven Rádió interjúja. Azután pedig Civil, és Golgota Rádió, miközben megyünk Vácra a Fegyházba, Pilisvörösvárra, és tartjuk a próbákat is. Aztán decemberben még Veszprémbe, Verőcére, idehaza Szentendrére is ellátogatunk a karácsonyi repertoárral, hogy végül december 20.-án, Budapesten koronázzuk meg a nagy menetelést! Rendkívül izgalmas időszak!

 

Közben az a bibliai szakasz jön újra és újra a gondolataimba, ami a gyengeségeim ellenére bátorsággal ruház fel. Ne félj, mert megváltalak, neveden szólítalak: az enyém vagy. ha tengereken kelsz át, veled leszek; és ha folyókon, nem borítanak el, ha tűzön kell átmenned, nem égsz meg, és a láng nem perzsel meg. Mert én, az Úr vagyok, a te Istened, Izrael Szentje, a Megváltód” (Ézsaiás 43/1-3). Felfoghatatlan, hogy Isten Igéje mennyi erőt tud adni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr712477998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása