2009.09.10.
21:21

Írta: Baloo27

Szeptember 11. – péntek - 50!!

 

          Pénteken este Pintér Béla koncert a Take Five-ban (Bp. Paulay Ede u. 2), este fél nyolckor, utána pedig David Ruis és csapata koncertezik.

 

 

          Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy 50. alkalommal állhatok Bélával egy színpadon. Nagyon köszönöm a bizalmat!

 

Az elmúlt időben sok helyütt megfordulhattam vele: Jártunk otthon, a HÉV Gyüliben; jártunk Tatán, Kerekegyházán, Békésen, Egerben; zenéltünk a Papp László Sportarénában, és a WestEnd tetőteraszon háromszor is. Ott van néhány nagyon kedves hely: Berzéte, Körtvélyes, Beregszász, Izsnyéte, Kolozsvár... Mind-mind ízig-vérig magyar föld...

        Jártunk még Alacskán, és Pécsett; Görcsönyben és Balatonszemesen, Debrecenben, Hajdúsámsonban, Csepelen, s a XIV. Ker.-ben; Szegeden, Ócsán, Bicskén, Orgoványban, Velencén, Verőcén, a Tóvárosban, Nyíregyházán, Nemesbikken, Fadd-Domboriban, Mezőkövesden, Kiskunhalason, Sárospatakon, és még rengeteg más helyen, ami nem jut eszembe hirtelen.

         Segédkezet nyújthattam a "Mesés valóság" című zenés mesekönyv zenei anyagának elkészítésében, és életem, életünk eddigi legnagyobb dobása, a Gospel is elkészült. Hirdethettük az evangéliumot idősek otthonában, a sportarénában, utcákon, tereken, művelődési házakban; kis és nagy színpadokon. Kis és nagy formációban egyaránt. Csodálatos dolgokat élhettünk meg együtt. Defektet kaptunk az autópályán, Isten megőrzött bennünket néhány húzós esetben (ugye, 50km/h-val kell közlekedni az autópályán, kedves Wartburgos embertársunk)... Utaztunk, nevettünk, sírtunk, aludtunk, ettünk és ittunk; beszélgettünk, dolgoztunk... Sok-sok csodát láttunk: megtérő fiatalok, és idősek; templomot eddig kerülők jönnek oda Krisztus keresztjéhez; helyreállnak életek, feleslegessé válik a dohányzás, és egyfajta megtisztulás veszi kezdetét emberek életében

      Miközben azt mondják, az ország lassan térdre rogy - mi tagadás, sok dolog erre utal -, az Evangélium hirdettetik, és egyre többen látnak Reményt. Egyre többen találkoznak Krisztussal, és ismerik meg Őt, a Megváltót.

 

            Magyarország éledezik… ébredezik… Ha csak egy kicsit is részese tudok lenni ennek a folyamatnak, már hálás vagyok Istennek, de én telhetetlen vagyok, és szeretnék részt venni Magyarország ébredésében – nem kicsit, nagyon.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr381373885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása