2008.04.13.
14:54

Írta: Baloo27

Április 11. péntek

            Bitang jó volt a mai gyülekezeti Istentisztelet! Az új technikával is sokkal kiválóbb minden, de úgy éreztem, hogy itt, az új helyen már otthon vagyunk. Úgy éreztem, hogy megtörtént az az áttörés, amire a nyugalomhoz szükség van. Nyilván, új hely, minden teljesen más, meg kell szokni, de nagyon jó úton haladunk.

           A HÉV dicséret csapat szerintem remek. Új, lényegesen jobb technikával dolgozhatunk, így minden sokkal hatványozottabban érvényesül; a hibáinkat is jobban ki tudjuk javítani.
       Több visszajelzést is kaptam, hogy egy jó technika valóban szükségeltetik ahhoz, hogy az a rengeteg gyakorlás és munka igazán érvényesüljön. Egyesek, ahogyan elmondták, nem gondolták volna, hogy ennyi munka van ebben a csapatban. Most, a technikai adottságoknak köszönhetően minden jól kijött.

             A hét végére érve, jól jött a pihenés; hiszen holnap már az ELTE-n szolgálunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr84423693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása