2008.02.19.
21:06

Írta: Baloo27

Február 18. hétfő

              Újra… Attól függetlenül, hogy jó a kedvem, és tudom, hogy csak felspannoltan lehet jól végezni a munkát, mégis inkább „Garfield-hétfő” a mai reggelem…

            Fejben már a hétvégi próbára készülök, hiszen a Gospel-próba folytatódik.

            „Éberen őrködjetek, szilárdan álljatok meg a hitben, viselkedjetek úgy, mint bátor férfiakhoz illik, legyetek erősek! Bármit tesztek, maradjatok meg az isteni szeretetben! Mindent az isteni szeretet által tegyetek!” (1. Korinthus 16/13-14).

            Remek bátorítás, egyben kihívás is! Szilárdan megállni a hitben, és mindig Isten szeretetével telve élni… 

            Nem csupán a munka idején, hanem állandóan. Mit mondhatnék? Van miért küzdeni… főleg, egy magamfajta szangvinikusnak, ugyebár.

            Ma korábban hazajöttem, Kornél is lázas, én sem vagyok túl jól. Jó lesz, ha végre véget ér ez a francos járvány időszak, és az egész tél… meleget akarok – MOST! :-)

            Beteg semmiképpen sem leszek, mert a héten több fontos megbeszélés is vár rám, arról nem is beszélve, hogy hét végén gyüli alkalom, és próba is lesz, majd vasárnap délután Csepelen egy kisebb dicséret-csapatos szolgálat is.

            Akárhogy is nézem, az érdemi munkát hétvégén fogjuk végezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr2346284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása