2007.12.25.
00:19

Írta: Baloo27

December 23. vasárnap

            Ma délelőtt a volt gyülekezetünkbe látogattunk el, ahova több ismerősünk, és rokonunk is jár. Unokatestvérem kislányának volt a gyülekezeti bemutatása, amikor is először hozták el a gyülibe – talán sokfelé keresztelőnek nevezik az ilyen jellegű alkalmat.
            Érdekes volt újra itt lenni. Sok emlék elevenedett meg – újra. Kellemes volt a hely és a helyzet, jó volt látni régi ismerősöket; jó volt tudni, hogy azért, mert másik gyülekezetbe járunk, még egy célért dolgozunk. Egy Istenben hiszünk. Az, hogy néhány dolgot másként látunk, vagy csinálunk, az pusztán részletkérdés.

             A gyülekezeti alkalom után még elmentünk karácsonyfát és néhány apróságot megvásárolni. Jó volt végre hazaérni, és pihenni kicsit. Este megfaragtam a fát, hogy a talpba beleférjen. A nap, végül éjjel fél egy körül ért véget.
            Alvás…

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr55274531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edit 2008.01.03. 00:04:26

Szakadár baptistaaaa! De az benne a szép, egyszer mindenki visszatér... :))))
süti beállítások módosítása