2010.08.31.
23:06

Írta: Baloo27

Szeptember 1. – szerda – Főpróbán túl… – Lemezfelvétel előtt… – Öröktől ismered; Hogy mondhatnám el…


            Augusztus utolsó hétvégéjét (is) munkával töltöttük. A Csapat szombaton és vasárnap is a lemezfelvételre készült. A lemez anyaga már kialakult, így „csupán” gyakorolnunk kellett… A lemezre kerül a 2009-es, és 2010-es Nyári Dicsőítő Iskolában elhangzott két szerzeményem is, az „Öröktől ismered”, valamint a „Hogy mondhatnám el” című dalok.

            A kétnapos próba alatt nagyjából 8-10 alkalommal játszottuk el a teljes lemez anyagát. Meggyőződésem, hogy egy egyáltalán nem szokványos karácsonyi lemezt készítünk! Az átiratok, és a saját szerzésű dalok is olyan erővel, dinamikával, és stílusban szólalnak meg, ami teljesen egyedi!

            Az Edit által írt vokáltémák olyan mértékben emelik a dalok értékét, hogy azt kell mondanom: ezt hallani kell! A zenészek és az énekesek áldozatos munkája mind egyet sejtet: kiváló anyag van készülőben! A zenei szekciót tökéletesen egészíti ki Márk saxofon játéka.

            Legszívesebben leírnám az összes dalról, hogy melyiket miért szeretem… bár, vasárnap este, a próba végén boldog voltam, hogy a hétvégén már nem kell többet eljátszanom… :-)

 

            Egy kis ízelítő a dalokból: Örvendj világ; Kicsi gyermekként úgy vártuk a karácsonyt…; Csendes éj; Ó, Betlehem kis városa; Csillagfényes csöndes éjjel; és még nyolc remekbe szabott dal…

            Még néhány nap, és kezdjük a felvételeket, azonban előtte még Verőcére látogatok a HÉV Csapattal, a helyi Baptista Gyülekezetbe…

 

           

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr1002263157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása