2008.06.27.
08:37

Írta: Baloo27

Június 27. péntek

          Ez a meleg, fülledt idő kissé feszültté és szétszórttá tesz. Éjjelente rendre vihar tombol – szinte a semmiből. Kicsit zavaró – mármint, hogy végre elalszunk, richtig nekiáll a vihar tombolni. Mindegy. :-)

            Péter öcsém ma tölti be a 18. életévét. Lehet, le kéne csukatni egy éjszakára – ez lehetne az ajándékunk. :-)

 

            Egy ismerősöm megkért, hogy nézzem át egyik dal szövegét, amit ő fordított. Megtisztelő, hogy ilyesmiben is számítanak rám. Közben elkészült egy új fordítás, a lemezre a duett – dal már készen van, némileg a vokál részeken kell még finomítani – kismillió lehetőég közül kell majd megtalálnunk a legjobbat.

            A stúdióval már beszéltem, állati jó anyag lesz – ha egyszer kész lesz – végre…

 

         „Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretik, azoknak minden a javukra szolgál” (Római levél 8/28).

         Tudom, hogy a héten nem először írom, de elképesztően fontos, hogy megértsem, megtanuljam, és véglegesen beleírjam a szívembe: nem mindegy, mivel töltekezek be!

 

       Itt a péntek, amit már nagyon vártam. Az egész hét kissé fura volt, nem sikerült normálisan kipihenni magamat, de mégis, egy dolog biztossá vált bennem, a kezdeti idegeskedés után: Semmi sem választhat el Isten szeretetétől!

           Pál apostoltól idézve, sok erőt nyerek:

        „Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket az Isten szeretetétől, amely megjelent Jézus Krisztusban, a mi Urunkban” (Róma 8/38-39).

            Isten Igéjére, és az Ő szeretetére bátran támaszkodhatok. Tudom, hogy velem van. :-) Ez tesz boldoggá!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr96541587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása