2007.12.07.
08:49

Írta: Baloo27

December 7. péntek

             Tegnap is és ma is novembernek hittem a hónapot, már nem először, de tegnap még a netre is így töltöttem fel a naplót. A gratulációkat privátban fogadom. Mindegy, kijavítottam. :-)

             Itt a nap, és ma végre elindulunk. Már előre „félek” a társaságtól, ugyanis ilyen hosszú ideig ilyen szűk helyen – értsd: hat órán át autóban – még sosem voltunk „összezárva”. Tisztára „majom a ketrecben” :-)
            Csütörtök este még nagy bevásárlást csináltunk, és a zongorát is leadtuk Balázs barátomnak, hogy a hangszereket szállító kocsiban legyen minden felszerelés; végül aztán fél tizenegy körül értünk haza.
            Hála Istennek, a betegség szinte már teljesen elmúlt, az orrom olykor fújdogálom, de már alig köhögök, és a fejem is csak néha fáj.

 
            „Várom az Urat, várja a lelkem, és bízom ígéretében. Lelkem várja az Urat, jobban, mint az őrök a reggelt.

             Bízzál, Izrael, az Úrban, mert az Úrnál van a kegyelem, és gazdag Ő, meg tud váltani! Meg is váltja Izraelt minden bűnéből” (Zsoltár 130/5-8).
            Fantasztikus ígéret, és bíztatás. Isten népe, bízhat Őbenne! Gazdag az Isten, és meg tud váltani.
Ismét rövidre van zárva a kétkedés, és a félelem, hiszen Isten meg tud váltani, és meg is vált minden bűnömből.
          Az egész napomat átformálta Isten ezzel a néhány sorral reggel. Csodálatos dolog az Istennel élni!

        „Bízzál, Izrael, az Úrban, mert az Úrnál van a kegyelem, és gazdag Ő, meg tud váltani! Meg is váltja Izraelt minden bűnéből”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr42255277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása