2010.09.25.
22:18

Írta: Baloo27

Szeptember 25. – szombat – Júdás - Kredit főpróba – Túl a "Legnagyobb Ajándék" bemutatóján

Júdás

        Júdás nem egyszerűen „beköpte” Krisztust. Kiadta Krisztusnak a legintimebb kijelentését, amikor is, a kiválasztott 12 fős „elitnek” felfedte önmagát: Én vagyok Isten Fia –  „A Krisztus”. Bennem pedig egy rendkívül érdekes dolog fogalmazódott meg, miközben pénteken este a gyülekezetben hallgattam a prédikációt. Ez pedig a következő:

        Krisztus felfedte a tényt: Ő Isten Fia, a Megváltó. Így is “mutatta be magát” akkor, amikor a kereszthalála előtt vallatták. Én vajon hogyan mutatom be Őt a környezetemnek? Mint az Élő Isten Élő Fiát, vagy mint azt a „kisjézust”, akiről – karácsony közeledtével főleg – ennyit tud a világ: ünneplünk, és pénzt költünk, mert volt valami homályos story egy zsidó családról, akit valamilyen csodatévő erővel ruháztak fel... anno… valamikor jó régen… 2000 éve…

                Én szeretném, sőt(!), úgy fogom bemutatni Őt, amennyire csak tőlem telik, hogy egyértelmű legyen: Jézus A Krisztus. Az Élet.

 

KREDI főpróba

         Az igazi, részletes, rakkolós próbák eredményét fogjuk megmutatni jövő héten a KREDIT-en. Igen, Istenért tenni. Igen, azért is, hogy tessen a hallgatóságnak. Igen, azért is, hogy tiszta lelkiismerettel mondhassuk: Minden megtettünk, hogy a lehető legjobbat adjuk! Hiszen, mi már megkaptuk a "Lenagyobb Ajándék"-ot...

A lemezfelvétel idejére már kiválóan összeálltak a dalok. Most, amikor részben új repertoárt állítunk össze,  újra visszatérünk a szöszmötölős próbákhoz - sorról sorra összetesszük az újabb dalokat. Fárasztó, és izgalmas. Kicsit tán el is szoktam tőle… Azonban a Csapat! Na ők nagyon ott vannak!

Hitem szerint az ilyen szöszmötölős próbákon nagy dolgok születnek. Nem csupán összeállnak dalok, hanem a jövőre nézve is fontos alappillérek kerülnek lerakásra. Lehetőségek sora! Hiszen egy-egy jó ötlet kiváló termőtalajt lehet a következő hetek-hónapok szolgálataira, koncertjeire nézve. Ezeken a próbákon jönnek ki azok az elképesztően finom dolgok, és igazi, mélyről feltörő értékek, amik a Csapat tagjaiban vannak, legyen szó énekesről, vagy zenészről.

Felemelő és megtisztelő látni, tapasztalni „LIVE”, hogy ki hogyan adja bele önmagát egy-egy dalba; ahogyan összeáll egy-egy szám, és válik igazán a mi stílusunkká, a mi dalunkká.

 

Túl a Rádió adáson

Két nappal a legutóbbi rádió interjú után – talán sikerül majd a weboldalunkra is feltenni –, már egyre erősebben él bennem a remény arra nézve, hogy Isten kegyelméből eredményes lesz a készülő CD.

 

Egy hét múlva már a KREDITen mutatjuk be legújabb dalunkat, a „HELLÁU”-t, és néhány Csemete dal átiratát is, a többi saját szerzésű dalom mellett. Tartalmas, izgalmas napokat, heteket élünk… Hétfőn kezdődik a lemez keverési munkálata, s remélhetőleg hamarosan már a Csapattal együtt fogjuk tudni hallgatni az első keverés eredményeit!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr902323267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása