2011.05.25.
10:38

Írta: Baloo27

Május 24. – Csak egyre gondolok…

         …A maximumot adni. Ez a május igen sűrű, annak ellenére, hogy gyakorlatilag egy dolgot tartottam csak meg a teendőimből. Tetszik, és szükséges is a feltöltődés… Az élet közben pedig zajlik! Igen jelentős tervek, és meghívások állnak a sorban az idei évre…

         A készülő lemezünk anyaga lefixálódott, hozzá a vonós négyes szekció is, a felvétel dátuma is, és lassan a borító-terv is alakul. Nekikezdünk a felvételre vonatkozó próbáknak is, hogy augusztus végén, lehetőség szerint pihenten és frissen vágjunk bele a felvételbe.

 

         A napjaim egyik legfontosabb pillanata a reggeli elcsendesedésem. Talán azért is élvezem ennyire, mert ritkán csendesek el úgy igazán. De az utóbbi      hetek során „rákaptam” erre. És jól esik kicsit megnyugodni. Talán éppen ennek a hatására indultak be erőteljesen az élet dolgai. Kicsit csendben lenni, figyelni az Istenre…

         Csendesedjetek el, és tudjátok meg, hogy én vagyok az Isten!” (Zsoltár 46/11) – igaz, nem túl gyakran, nagyjából 4-5 alkalommal lehet a Bibliában benne, hogy „légy csendben”, de megvan ennek is a helye. Ajánlom kipróbálásra. :-)

         A reggeli csend után aztán feltöltődve, jó reménnyel a jövőre és az életre nézve tudok tovább menni. Így tudom a maximumot adni ott, ahol kell. Vele.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr362930926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grafomann 2011.05.25. 10:48:02

Ez a dal jutott eszembe (ha nem tetszik, csak a szöveget nézd). www.youtube.com/watch?v=NbWIyVCw68E

Baloo27 2011.05.25. 10:51:30

Szia,
miért ne tetszene? Ismerem a dal és a szerzőt is :-)
A zenei stílus részletkérdés, a dal OK!
süti beállítások módosítása