2011.02.28.
12:14

Írta: Baloo27

Február 28. – Átalakulás…

                …Merthogy elengedhetetlen. Nem feltétlenül minden esetben a folyamat az, ami tetszetős számomra, de a végeredmény az igen!

 

 

                Pénteken este a Zenekar nagy része megérkezett hozzánk, s talán az mutatja legjobban az est milyenségét, hogy bőven 11 óra után csendesedett el az otthonunk. Régen éreztem ennyire jól magamat, az az igazság; bár, persze, minden esetben a legutóbbi esemény az, ami a legerősebben él az emberben. Egy dologról azonban biztosan meggyőződtem: közösséggé alakultunk a hónapok során.  Bődületes visítások, könnyesre röhögések az egyik percben, aztán pedig a komoly dolgok a másik pillanatban… Olyan jó volt csak úgy együtt lenni. Nem zenéltünk, nem dolgoztunk, csak ettünk, ittunk, és beszélgettünk.

                Ez az átalakulási folyamat speciel kellemes… :-)

 

                Változtat a gondolkodásomon, a másokhoz való hozzáállásomon. Megtanulom elfogadni mások gondolkodását, mások véleményét. Fantasztikus észrevenni, hogy milyen sokszínűek vagyunk, mennyire másként gondolkodunk, és mégis, mennyire együtt tudunk mozdulni! A sok különbözőség ellenére mégis tudunk egy célért küzdeni, tudunk együtt gondolkodni, tudunk egy emberként küzdeni…

 

                Új idők, új tervek, új célok, új területek…  Sómásztgóóóóóaaaaannnn!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr852697194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása