2009.03.10.
08:18

Írta: Baloo27

Március 7. - 8. szombat, vasárnap – Gospel, kórusfelvétel, Esztergom

         A péntek esti HÉV Istentisztelet, azt gondolom, remekül sikerült, a visszajelzések is erről árulkodnak. Meglepő sms-t is kaptam az este kapcsán, meg is tartom a telefonomban. Egy kedves ismerősöm, aki egyébként egy nagyon elismert szakember a maga területén, odajött hozzám, és azt mondta, hogy hosszú ideig kutatta a bizalom témakörét pszichológiai összefüggésében, és szerinte én megfogtam a lényegét alig néhány percben. Hm... Több, mint dicsérő. :-)

           Az esti pihenést már nagyon vártam, mégis, alig bírtam elaludni, eléggé furcsa éjszaka volt, Kornél sokszor felsírt, közben Gabinak és nekem is fájt a fejünk, valami front, vagy nem is tudom, mi lehetett az oka. Kora reggel Gabinak már a fodrászat volt a palettáján, ugyanis a Gospel kórusfelvétellel együtt a csapat fotózása is sorra került.

           Szombaton reggel aztán Esztergomba, a Bazilikánál találkozott a csapat. Szépen elkezdett belelendülni mindenki a munkába; voltak persze holtpontok, ami teljesen természetes. Egyszer csak átfordult minden, és nagyon ráéreztek az énekesek a dolog ízére! Zseniálisak! Amit szombaton és vasárnap műveltek, az több, mint emberfeletti volt! A stúdió tulajdonosa és a hangmérnök is sokszor csak néztek; egyikük meg is jelezte, hogy producer kéne, hogy legyek, úgy „ugatok” egész nap. :-) Remélem, pozitívan gondolta.

            Első nap sikerült a 13 blokkból 8-at megcsinálni, ami, azt gondolom, több, mint remek! Este aztán a jól megérdemelt pihenés következett... még tudtunk volna pár órát aludni, de hamar eljött a vasárnap reggel; gyors reggeli, aztán fotózás, és irány a stúdió, folytatni a felvételeket.

            Azt gondolom, kiváló munkát végzett a kórus, alapjában véve, kisebb munkálatok vannak még hátra néhány dalra, illetve a szólók felvétele. Vasárnap végül délután fél öt magasságában sikerült elhagyni a stúdiót.

 

             Este beugrottunk apukámékhoz Kornélért, majd irány haza, és alvás! A csapatfotózásról készült képeket megkaptuk, persze mazsoláztunk még kicsit. :-)

           Összességében egy nagyon tartalmas, izgalmas és eredményes hétvégét tudhatunk a hátunk mögött. Hála Istennek, hogy minden remekül ment!

 

 

            Vasárnapról hétfő hajnalra virradóan csapatunk videósa, Johnny sajnálatos módon autóbalesetet szenvedett. Istennek hála, az első hírekhez képest kevésbé súlyosak a sérülései, de néhány napig még biztosan szigorú orvosi megfigyelés alatt tartják. Bízunk benne, hogy a koponya és egyéb csonttörései hamar meggyógyulnak! Gyógyulj meg, Johnny!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://baloo27.blog.hu/api/trackback/id/tr76992962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása